Tulevaisuus on puusta tehty!

21.12.2015
Noora Turunen

Aivan parasta viestinnän kesätöissä oli mahdollisuus perehtyä monipuolisesti Metsä Groupin ja sen liiketoimintoihin, tuotteisiin, palveluihin ja ihmisiin sekä alan kehityssuuntiinkin. Tämän harjoittelun jälkeen on helppo uskoa, että tulevaisuus on puusta tehty. Metsä Group näkyi syksyllä jonkin aikaa Helsingin katukuvassa, kun bussi- ja ratikkapysäkkien mainostilaan ilmestyi hirvenpää-logo ja juttua biotuotetehtaasta. Kaveritkin huomasivat kampanjan ja tunnistivat, että tuollahan se meidän Noora on töissä!

Kesätöissä Metsä Groupin viestinnässäMetsä-harjoitteluni jatkui lopulta joulukuun loppuun asti, kun lokakuussa siirryin ’keikkatyöhön’ eli tein töitä muutaman päivän viikossa. Metsä Groupin ja sen liiketoiminta-alueiden verkkosivuja uudistettiin syksyn aikana kauttaaltaan. Työt keskittyivät aika tavalla verkkosivujen sisältöjen kokoamiseen. Uusista sivustoista tuli kyllä hienot! Sivuston mukautuminen käyttölaitteen mukaan on todella tätä päivää. Verkkopäivitysten ohessa tehtävää riitti muun muassa sosiaalisen median sisällön tuottamisessa.

 

Viestinnän kesätyötLoppuvuosi toi mukanaan paljon tasapainottelua opiskelun, gradun tekemisen ja töiden välillä. En kuitenkaan ollut huolissani, sillä keskustellessani esimieheni Pirjetan kanssa oli helppo tuoda esille omat toiveeni sekä puhua opintoihin liittyvistä paineista. Sain kivasti kannustusta tukemaan suoriutumistani kunnolla kaikesta, mitä loppuvuosi toi mukanaan. Tunnelma töissä oli alusta asti vastaanottava ja lämmin. Vaikka työt veivätkin työkavereita milloin mihinkin, aina ohi kulkiessa heiltä löytyi aikaa kysellä kuulumisia. Nyt onkin aika sanoa näkemiin ja haikeinkin mielin sanoa kiitos kaikille mahtavasta työharjoittelusta!

Noora Turunen - kesätyöblogi

Noora Turunen, viestintä

Kommentit

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
pakollinen
Sähköpostiosoite
pakollinen
Sähköpostiosoitetta ei näytetä kommentin yhteydessä
Kommentti
0/500 merkkiä käytetty pakollinen
 
Lähettämällä kommentin hyväksyt
Blogin kommentointikäytännön

Metsä Group kunnioittaa yksityisyyttäsi ja käsittelee henkilötietojasi noudattaen soveltuvia tietosuojalakeja. Käytämme antamiasi henkilötietoja kommenttisi julkaisemiseen blogi-sivuillamme. Voit lukea lisää tietosuoja-sivuiltamme