Fiilistelyä Kerto-tehtaalta

21.9.2015
Sakari Aarnio

Kesätyö Lohjan Kerto-tehtaallaHei taas!

Kiva fiilistellä vielä kerran kesän töitä. Noin kolme viikkoa tein töitä ”rispalla” (eli sahasin, pakkasin ja vein varastoon pienempiä Kerto-paketteja). Sen jälkeen siirryin kolmivuorotyöhön pakkaamaan isoja Kerto-paketteja ja sijaistamaan isyysvapaalle jäänyttä työntekijää. Tuttua ja hyvin muistissa olevaa hommaa edelliskesältä.

Kolmen viikon jälkeen siirryin pakkaustyöstä takaisin ”rispalle” sahaamaan ja pakkaamaan pienempiä Kerto-paketteja koti- ja ulkomaisille asiakkaille toimitettavaksi.

Monta mielenkiintoista asiaa sisältyi kesääni Kerto-tehtaalla. Suoritin muun muassa työturvallisuuskortin ja opettelin ajamaan trukilla.Kesätyö vastasikin odotuksiani mielenkiintoisesta työstä. Sahaus on tarkkaa työtä: asiakkaille halutaan toimittaa juuri sitä, mitä hän tilasi.

Kesätyöt - Metsä Wood Lohja, ilmakuvaKolmivuorotyön ansiosta ehdin myös purjehtimaan muulloinkin kuin viikonloppuisin. Ja kelit olivatkin hyviä ja kovatuulisia, juuri purjehdukseen sopivia.

Nyt opiskelujeni toinen vuosi on alkanut ja totuttelen opiskelurytmiin ja opiskeluelämään vuoden tauon jälkeen. Kiitos Kerto-tehtaan väelle!

Kesätyöblogi - Sakari Aarnio 

Sakari Aarnio, Metsä Wood, Lohjan Kerto-tehdas

Kommentit

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
pakollinen
Sähköpostiosoite
pakollinen
Sähköpostiosoitetta ei näytetä kommentin yhteydessä
Kommentti
0/500 merkkiä käytetty pakollinen
 
Lähettämällä kommentin hyväksyt
Blogin kommentointikäytännön

Metsä Group kunnioittaa yksityisyyttäsi ja käsittelee henkilötietojasi noudattaen soveltuvia tietosuojalakeja. Käytämme antamiasi henkilötietoja kommenttisi julkaisemiseen blogi-sivuillamme. Voit lukea lisää tietosuoja-sivuiltamme

Kaikki blogikirjoitukset