Adios Tako!

21.9.2015
Miia Heinämäki

Takon parasta antia oli tiivis työyhteisö, johon oli mutkatonta solahtaa mukaan. Kahden kesän jälkeenkin opin uusia asioita ja pääsin hyödyntämään opintojani. 

Tänä kesänä edustin osastoni työnjohtajan kanssa Takoa, kun Maaseudun Tulevaisuus teki jutun metsäteollisuuden työmahdollisuuksista. Jutussa käsiteltiin erityisesti sitä, miksi naisia työskentelee niin vähän metsäteollisuuden parissa.

Kesätyöblogi - Miia Heinämäki ArgentiinassaItseäni tekniikka on kiinnostanut pienestä pitäen, joten teknillinen yliopisto ja työtehtävät metsäteollisuudessa oli minulle luonnollinen valinta. Moni taitaa pitää prosessitekniikkaa ja automaatiotekniikkaa vaikeina käsitteinä, eivätkä ehkä siksi hakeudu niitä opiskelemaan. Ajan myötä tämä varmasti korjaantuu ja myös metsäteollisuuden tarjoamat työmahdollisuudet kiinnostavat entistä enemmän myös naisia. 

 

Mañana – syyslukukausi opiskelijavaihdossa

Tuntuu, että täällä Argentiinassa kaikki, mitä voi tehdä tänään, voi aivan yhtä hyvin tehdä huomennakin – se taas tarkoittaa sitä, että asioiden hoitaminen, kuten asunnon hankkiminen, kurssivalintojen tekeminen, viisumin hankkiminen muun muassa vie oman aikansa. Se tietysti suomalaiseen säntillisyyteen tottuneena stressaa välillä. Takon sujuvia arkirutiineja ilman kielimuuria ja turhaa odottelua onkin tullut ikävä.

No, seuraavat kahdeksan kuukautta totuttelen Latinalaisen Amerikan menoon, ja kuka tietää, ehkä jälleen ensi kesänä pääsen Takolle taas nauttimaan arjen helppoudesta!

Kesätyöblog - Miia Heinämäki 

Miia Heinämäki, Metsä Board Tako, kunnossapito

 

Katso myös

Kesätyöt 2016
Avoimet työpaikat

Kommentit

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
pakollinen
Sähköpostiosoite
pakollinen
Sähköpostiosoitetta ei näytetä kommentin yhteydessä
Kommentti
0/500 merkkiä käytetty pakollinen
 
Lähettämällä kommentin hyväksyt
Blogin kommentointikäytännön

Metsä Group kunnioittaa yksityisyyttäsi ja käsittelee henkilötietojasi noudattaen soveltuvia tietosuojalakeja. Käytämme antamiasi henkilötietoja kommenttisi julkaisemiseen blogi-sivuillamme. Voit lukea lisää tietosuoja-sivuiltamme

Kaikki blogikirjoitukset