Lediga tjänster

På denna sida kan du söka jobb inom Metsä Groups affärsområden - Metsä Forest, Metsä Wood, Metsä Fiber, Metsä Board och Metsä Tissue- och Group Services.

För att se mer detaljerad information och för att ansöka, klicka på jobbtiteln. Fyll i ansökningsblanketten enligt anvisningarna. Du kan välja att ansöka med en CV-fil eller med din LinkedIn-profil. Detta fyller automatiskt i information från ditt CV till ansökningsblanketten. Verifiera informationen och fyll i de tomma fälten. Observera att du kommer att få ett e-postmeddelande som bekräftar att din ansökan har skickats nästa dag med en rubrik "Workday inbox - Your Daily Digest". 

Ansökningsperioden slutar klockan 23:59 CET på det angivna datumet.

Vänligen observera att det är underhållsstopp i rekryteringssystemet klockan 8 – 12 på lördagar. Det är även månatliga underhållsstopp under följande datum 2022: 8.1., 19.2., 5.3., 12.3., 9.4., 21.5., 11.6., 23.7., 13.8., 3.9., 10.9., 22.10., 19.11. och 10.12. klockan 8 – 20. Under dessa tider är det tyvärr inte möjligt att fylla i och skicka in ansökan.

Lägg till en intresseanmälan. Du kommer att få ett meddelande via e-post när jobb som matchar dina intressen blir tillgängliga.

För att aktivera notiser, klicka på "Logga in" längst upp till höger på sidan jobbannonsen. Välj "Skapa konto" om du inte redan har ett kandidatkonto. När du är på ditt kandidatkonto väljer du "intresseanmälningar" och väljer notiser till jobbkategorier av ditt intresse. Du kan också välja fler kriterier för aviseringar. Med intresseanmälningar kan du få ett mail om de nya lediga tjänsterna.